Dermapen

Een Dermapen behandeling is om structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen. Het effect van microneedling is dat er, op natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden.
Een behandeling met de dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft.

Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën, rimpels, verkleuring, huidverslapping, fijne lijntjes, acne littekens en pigmentvlekken.

De dermapen is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Micro Skin Needling. Door de kleine handzame dermapen kunnen de behandelingen nog nauwkeuriger worden uitgevoerd zonder de opperhuid te beschadigen.

Dermapen

Prikkeling in het bindweefsel

Met de dermapen wordt doelgericht over de huid bewogen waardoor in het huidoppervlak kleine perforaties ontstaan. De huid reageert op deze perforaties met een natuurlijke wondgenezing, namelijk door de aanmaak van collageen en elastine. Een bijkomend voordeel hiervan is dat de huid 200x beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen.

De dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten.

Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing. In combinatie met de dermapen dringen actieve bestanddelen door tot in de diepste lagen van de lederhuid wat de effectiviteit van de behandeling verhoogd, zodat er nog betere en snellere resultaten geboekt kunnen worden.

Inhoud Microneedling basic

=

Oppervlakte reining

=

Diepte reiniging

=

Microneedling

=

Cool down

=

SPF

Inhoud Microneedling Pro

=

Oppervlakte reiniging

=

Dieptereiniging

=

Microneedling

=

Utra-Hydra sheet mask

=

Nano Bio light

=

Cool down

=

Dagverzorging

Voordelen t.o.v. Microneedling Roller behandeling

De Dermapen is een nieuw en geavanceerd en biedt veel voordelen ten opzichte van de traditionele Microneedling Rollers:

  • Veel minder pijnlijk
  • Prettiger te ondergaan

Minder roodheid en kortere hersteltijd na elke behandeling. Door de instelbare diepte kunnen behandelingen nauwkeuriger en sneller uitgevoerd worden dan met traditionele rollers Tijdens 1 behandeling kan op verschillende dieptes in de huid gewerkt worden, waardoor de behandeling precies kan worden afgestemd op uw klacht(en)

Om bijwerkingen zoals pigmentvlekken of huidirritatie te voorkomen zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden: Vermijdt de zon/zonnebank voor tenminste 3 weken voor de behandeling. Bij een zongebruinde huid zijn de pigmentcellen nog erg actief, waardoor er pigmentverschuiving kan plaats vinden.

Voor een optimaal resultaat

Wij adviseren de Dermapen behandeling in een kuurvorm van 6 behandelingen. Dit is een gemiddelde indicatie.
Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Wilt u een snelle oppepper voor uw huid ? Dan is een eenmalige behandeling ook aan te raden. Ook raden wij aan de behandeling uit te breiden met een luxe gezichtsmasker op maat & Nano Bio light Therapy. Het masker bestaat uit hoogwaardige ingrediënten die worden afgestemd op uw huidconditie.

Interval
3-4 weken

Nazorg

=
Gedurende 24 uur kun je geen andere huidverzorgingsproducten gebruiken vanwege het risico op een allergische reactie. Dit geldt ook voor make-up. Je mag alleen de speciale producten gebruiken die bij de behandeling horen.
=

Vermijd gedurende 24 uur sporten, fysieke inspanning en sauna (vanwege het zweten).

=

Vermijd ook zwemmen en het nemen van een bad.

=

Na minimaal 6 uur kun je wel douchen, zolang je het stromen van zeepwater over je gezichtshuid vermijdt.

=

Drink gedurende 24 uur minimaal 2 liter water of kruidenthee.

=

Na 48 uur kun je weer make-up gaan gebruiken.

=

Gebruik ten tijde van de behandeling altijd een product met een spf 50.

=

Vermijd de zon(nebank), sauna en chloorbaden. Je huid is herstellende en daardoor gevoelig voor schadelijke Uv-straling.