Hair botox treatment

 

Hair botox treatment

Chaimae clinics biedt diverse herstelkuren aan waarbij poreus & beschadigd haar intens worden gehydrateerd en gevoed.
De behandeling is geschikt voor haar dat is beschadigd na verkeerd product gebruik, overmatig gebruik van hittebronnen of na een keratine behandeling.

De haarherstel behandeling wordt tevens veelal ingezet bij haarbreuk en gespleten haarpunten.Een combinatie van ingrediënten zoals kaviaarolie, antioxidanten, vitamine B5, vitamine E en collageen repareert en voedt beschadigd haar, en werkt vochtinbrengend en verzachtend.

De behandeling is een intensief verzorgende treatment met sterk werkzame ingrediënten die beschadigd en zwak haar herstelt en het weer zacht en levendig maakt.

Hair Botox Treatment

Veilig voor ieder haartype

De samenstelling van Botox en Proteïne varieert, maar bevat vaak kaviaarolie, antioxidanten, vitamine B5 en E en een collageencomplex.
Kaviaarolie bevat vitaminen en antioxidanten die vrije radicalen en oxidatieve stress tegengaan. Collageen bestaat uit proteïnen en is essentieel voor droog, beschadigd of broos haar. Een dieet rijk aan proteïnen is het meest effectief, maar het haar kan ook proteïnen halen uit verzorgingsproducten. Gevoed en gehydrateerd haar is veerkrachtiger en elastischer en breekt minder snel af. Wanneer je haar dof is en droog aanvoelt, kan de ben het haar weer zacht laten aanvoelen en laten glanzen.

De behandeling is veilig voor ieder haartype, maar is met name effectief wanneer je droog, dof of beschadigd haar hebt, of zelfs gespleten haarpunten. Last van futloos of dunner wordend haar? Ook dan doet de behandeling wonderen. De behandeling maakt het haar niet zo steil als een keratinebehandeling, maar kan dik en springerig haar wel gladder en minder pluizig maken. Al het haar heeft proteïne en hydratatie nodig, dus er is geen haar dat hier niet van zal opknappen.

Afhankelijk van uw haartype en haarbehoefte kan er een Botox haar behandeling of Proteïne behandeling ingezet worden.

De behandeling is geschikt voor alle haartypen.

De hair botox behandeling is inbegrepen bij uw eerste hairgrowth complexion treatment.
Wenst u tijdens uw behandeling bijgeknipt te worden? Geef dit altijd alvorens de behandeling aan.

Let op: Wij knippen enkel bij en niet in model.

Gratis advies

Wij adviseren u de Haar herstel behandeling aan als u last heeft van een of meerdere onderstaande aandoeningen.

Staat uw indicatie hier niet bij? In een gratis en vrijblijvend consult nemen we de mogelijkheden met u door!
Genetisch

Heeft u last van?

=

Pluizig, broos & poreus haar.

=

Externe factoren

=

Geverfd, gepermanent & gerelaxt haar.

=

Overmatig gebruik van hittebronnen.

=

Milieu

=

Beschadigd haar door zon, zee & chloorwater.