Lashlift

Een Lashlift is een wimperlifting behandeling van uw eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers.

Met deze techniek worden de wimpers verlengd waardoor u een wijder ogende en sprekendere blik krijgt.

Lashlift

Welk resultaat kan u verwachten?

Wimperlifting bij Chaimae clinics is een revolutionaire wimperlift, een techniek die wimperverbetering bestaand uit Keratine,vitamine E en verven combineert, een unieke combinatie. Blijft 4 tot 10 weken zitten. U heeft geen mascara of wimperkrultang meer nodig. Voelt licht en natuurlijk aan en uw ogen lijken groter.

De Wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers. De wimperlift is tevens bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen, slapen en tevens geschikt voor de wassing, de wimperlift zorgt namelijk niet voor een laagje op uw wimper.

Nazorg

U mag de wimpers gedurende 24 uren niet natmaken, geen mascara aanbrengen en niet wrijven in de ogen. U houdt uw wimpers het langste mooi indien u de Yumi lash mascara erbij gebruikt deze is aan te schaffen bij ons in de salon.